Xrafting.hu

  

Üdvözlünk az Oldalunkon!

Rafting csapatunk több, mint 10 éve aktív részese a szlovén vadvízi életnek. Már zsenge ifjú korukban megismerkedtünk az outdoor sportok alapjaival, így könnyedén sajátítottuk el a rafting és a vadvízi kajakozás fortélyait.

Szolgáltatásainkkal elsődleges célunk, hogy szakszerű, ugyanakkor testre szabott megoldásokat kínáljunk, rugalmasan alakítható programokkal.

Fő profilunk a vadvízi túráztatás, vadvízi kajakozás, canyoning és az outdoor csapatépítés.

bemutatkozo1Az elmúlt időszakban nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy a Soca és a Koritnica vizét maximálisan kiismerjük, így minden evezhető és kissé evezhetetlen vízállásnál is betörtük a folyók erejét, megtapasztalva ezzel a vadvízi evezés minden szépségét. Természetesen folyamatosan képezzük magunkat, hogy sikeresen vegyük a környezet által kreált nem várt akadályokat és kihívásokat. Képességeink határait állandóan kutatjuk, így néha megnöveljük vagy éppen csak átlépjük őket, legyen szó raftingról, vadvízi kajakról, vagy canyoningról. Igyekszünk minden alkalommal feljebb tenni a lécet, hogy folyamatosan fejlődjünk, ezáltal a lehető legnagyobb biztonságot nyújtsuk a velünk túrázóknak.

Cégünk megalapításakor elsődleges szempont volt, hogy az általunk nyújtott rafting túrát biztonságos és felkészült környezetben tartsuk, mindezt a jó hangulat és a laza környezet megteremtése mellett. Megfelelünk minden, a túravezetést érintő előírásnak.

Minél több emberrel szeretnénk megosztani a vadvízi evezés és a szabadban töltött hétvége élményét. Hisszük, hogy ez egy olyan élmény, amely megmozgatja a testet, de közben felüdíti a lelket is, kiszabadít mindenkit a megszokott szürke hétköznapokból. Valljuk és hisszük azt, hogy az általunk nyújtott oldott hangulatú programok, az élmények sokasága, a szabadság határtalan érzése és nem utolsó sorban a festői környezet és a tiszta levegő hosszú időre feltöltődést nyújt mindenkinek.

bemutatkozo2Programjaink során mindig mellettetek vagyunk, legyünk a türkizkék, kristálytiszta vízen, vagy egy gyalogtúrán a hófedte hegycsúcsok felé. Majd este egy hideg sör vagy egy jó káposztás bableves mellett kibeszéljük a közös élményeket.

Vadvízi túráinkhoz a felszerelést mi biztosítjuk, a jó hangulat és az élmények halmozása már csak rajtatok múlik!

 

 

 

Fabrikett.eu | Overnite.hu

Copyright © 2013. All Rights Reserved.